Yli 60 prosenttia siuntiolaisista rokotettu - parikymppisistäkin jo 40 prosenttia

22.06.2021 17:45

Kategoria: Korona-tiedote

Siuntiolaisista jo 61,3 prosenttia on saanut ensimmäisen koronarokotteen. Myös 20-24-vuotiaista jo yli 40 prosenttia ja 25-29-vuotiaista lähes 40 prosenttia on käynyt rokotettavana.

Rokotusaikoja on hyvin saatavilla kaikille täysi-ikäisille siuntiolaisille. Avaamme uusia rokotusaikoja sitä mukaan kuin edelliset varataan. Toivomme kaikkien varaavan rokotusaikansa mahdollisimman pian. Rokotamme monena arkipäivänä ja lauantaina.

Rokotusaikaa varatessa sitoutuu myös 12 viikon päässä olevaan tehosterokotukseen. Ajan muuttaminen onnistuu vain lääketieteellisestä tai muusta erityisestä syystä. Huomioi siis rokotusaikasi, kun suunnittelet muita menojasi. Haluamme muistuttaa, että on tärkeää ottaa myös toinen rokote. Rokotevalmisteen tarjoama suoja kehittyy täysimääräiseksi vasta toisen annoksen jälkeen.

Rokotamme tällä hetkellä seuraavia ryhmiä:

  • Yli 18-vuotiaat Modernan rokotteella.
  • 65–69-vuotiaat (s. 1952–1956) Moderna tai Astra Zeneca rokotteen. Mikäli haluat Astra Zeneca rokotteen, varaathan ajan terveyskeskuksen puhelinpalvelusta. Yhteystiedot alla.
  • Yli 70-vuotiaat (s. 1951 tai aiemmin) (Modernan rokote).  Mikäli olet yli 70-vuotias etkä vielä ole saanut rokotetta, mutta haluat sen, varaathan ajan terveyskeskuksen puhelinpalvelusta. Yhteystiedot alla.

Jos kuulut yllä lueteltuihin ryhmiin, voit varata ajan rokotukseen ensisijaisesti sähköisen ajanvarauksen kautta osoitteessa www.koronarokotusaika.fi. (Huom! Ei yli 70-vuotiaat.) Rokotusaikoja voi myös varata Siuntion terveyskeskuksen ajanvarauksesta ma–pe klo 8–16 p. 09 2606 1430. Käytössä on takaisinsoittojärjestelmä. Yksi soitto riittää.

 Rokotteet annetaan Siuntion terveysasemalla. Jos aikoja ei ole näkyvissä sähköisessä ajanvarauksessa, kaikki ajat on varattu, eikä niitä ole varattavissa myöskään puhelimitse.

Pyydämme ensisijaisesti seuraamaan verkkotiedotusta ja välttämään puhelintiedusteluja terveyskeskukseen.

Järjestämme rokotuksia rokotemäärien mukaan arkisin, arki-iltaisin ja lauantaisin terveyskeskuksessa.

Lue lisää korona- ja rokotetiedotteesta.

Henkilö saa koronarokotteen.