Uusia rokotusaikoja 3. annosta varten avattu lauantaina 22.1.

15.12.2021 09:41

Kategoria: Korona-tiedote Sosiaali- & Terveyspalvelut

Olemme avanneet aikoja kolmansia koronarokoteannoksia varten lauantaina 22.1. klo 10–18.

Voit vara ajan osoitteesta koronarokotusaika.fi, jos rokotuspäivänä on kulunut yli kuusi kuukautta toisen annoksen ottamisesta ja olet yli 60-vuotias tai kuuluut ensimmäiseen tai toiseen lääketieteelliseen riskiryhmään. Tiedotamme tammikuussa kolmannen annoksen antamisesta alle 60-vuotiaille.

Toivomme, että kaikki rokotettaviin ryhmiin kuuluvat siuntiolaiset käyvät rokottautumassa niin pian kuin mahdollista. Ensimmäistä ja toista rokoteannosta varten on haja-aikoja.

Kuva joka on linkki verkkosivustolle, josta voi varata ajan koronarokotukseen.

Viime viikolla todettin 21 uutta koronatapausta, edellisellä viikolla 17 ja sitä edellisellä viikolla 25 uutta tapausta. Ilmaantuvuus nousi viime viikolla 585 tapaukseen 100 000 ihmistä kohden viimeisen kahden viikon aikana.

Altistumisten takia satoja siuntiolaisia on asetettu karanteeniin. Haluamme muistuttaa, että karanteenimääräyksiä ei saa rikkoa. Jos sinut määrätään karanteeniin, sinun tulee pysyä kotona karanteenin ajan ja välttää kontaktia oman talouden ulkopuolisiin ihmisiin. Voit kuitenkin ulkoilla siten, että et tapaa muita. Vanhempien tulee huolehtia siitä, että karanteeniin asetettu lapsi tai nuori pysyy kotona. Pyydä ystäviä tai naapureita käymään kaupassa puolestasi.

Muistutamme, että on tärkeää käyttää kasvomaskia julkisilla paikolla, noudattaa turvavälejä ja huolehtia käsihygieniasta.

Lue lisää kunnan korona- ja rokotetiedotteesta.

 

Henkilö saa koronarokotteen.