Siirry sisältöön

Yrityksen perustaminen ja neuvonta


Kolme henkilöä pöydän ääressä pohdinnassa.

Yrittäjyys tuo vapautta ja mahdollisuuksia menestyä. Yrittäjän ja yrittäjäksi aikovan on kuitenkin oltava valmis haasteisiin, riskinottoon ja siihen, että asiat eivät aina mene suunnitellulla tavalla.

Yritysneuvonta

Siuntio näkee yritystoiminnan tärkeänä ja tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville maksutonta neuvontaa Novago Yrityskehitys Oy:n avulla. Saat yhdeltä luukulta apua yritysideasi pohtimisessa, yrityksen perustamisessa (Novago on osa valtakunnallista Suomen Uusyritysverkostoa), liiketoimintasi kehittämisessä, kansainvälistymisen ja rahoituksen kiemuroissa, henkilöstöhallinnon kysymyksissä ja haasteiden yllättäessä. Voit kysyä neuvoja yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa ja mm. omistajanvaihdostilanteissa. Pääset hyödyntämään uutta ja sinulle tarpeellista tietoa nopeasti muuttuvassa maailmassa Novagon monipuolisen osaamisen ja laajan asiantuntijaverkoston avulla.

Novagon toimistot sijaitsevat osoitteissa:
Nummentie 12–14, 08100 Lohja
Oikotie 8, 10600 Tammisaari

Yritysneuvojat voivat halutessasi sopia tapaamisen kanssasi myös muualle.

Varaa aika soittamalla (019) 369 1865 tai jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse info@novago.fi tai chatin kautta. Uutta yritystä perustava voi varata ajan auditoituun uusyritysneuvontaan myös sähköisestä kalenterista.