Tukijat

Siuntion Walkers nuorisokahvilan toimintaa tukevat

Yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tuella voimme toteuttaa ja kehittää Walkers kahvilatoimintaa Siuntiossa. Toiminnallemme osoitettu tuki voi olla pitkään jatkuvaa kanssakulkijuutta tai kertaalleen osoitettu tärkeä kädenojennus. Yhteistyön tai meille osoitetun tuen ei tarvitse aina olla taloudellista. Käytännön työkaverit voivat esimerkiksi tarjota tuotteita, palveluita tai osaamista käyttöömme. Lämmin kiitos kaikille toimintamme tukijoille!

Lions Club Siuntio on tukenut toimintaamme monella tavalla muun muassa lahjoittamalla meille järjestelmäkameran, jolla voimme ikuistaa kahvilan tapahtumia.

Lions Club Charlotat ovat tukeneet toimintaamme monin tavoin, muun muassa heidän rahallisen tukensa avulla saatiin vuoden 2014 Halloween juhliin palkattua esiintyjät.             

Siuntiolainen pitopalvelu ja moniapu TuuMa on tukenut toimintaamme lahjoittamalla myyntiin valmistamiaan elintarvikkeita.

Kalasavustamo Four Seasons Fish on lahjoittanut Siuntion Walkersiin myytäväksi kalapasteijoita. Rannikkotie 62 A, 02580 Siuntio, Puhelin: 010-440 64 34

Paulig oy on yksi Walkers toiminnan pitkäaikaisimmista kanssakulkijoista. Paulig mm. lahjoittaa kahvit kaikkiin Suomen Walkerseihin. Paulig on ollut mukana tukemassa Walkers-toimintaa vuodesta 1999.

Sinebrychoff oy on ollut Walkers-toiminnan pitkäaikainen kanssakulkija. Sinebrychoff tarjoaa Walkerseille virvoitusjuomat sekä avustaa valtakunnallista Walkers-toimintaa, etenkin vapaaehtoisten rekrytointia ja koulutusta vuosittaisella tukisummalla. Sinebrychoff on tukenut Walkers-toimintaa vuodesta 2005 saakka.

Pomoväst oli mukana tukemassa Siuntion Walkersin remontointia.

Gårdskulla lahjoitti Siuntion Walkersiin tuottamiaan nakkeja lihapiirakoiden väliin.

Nordic Morning yritys lahjoitti Siuntion Walkersiin biljardipöydän, joka huollettiin täysin ennen käyttöönottoa.

Siuntion Asukasyhdistyksen tuella saimme hankittua Siuntion Walkers kahvilaan kahvikoneen.

 Tukkuliike Mobia on tukenut toimintaa rahallisesti v 2015. Walkers nuoret saavat itse  ideoida mihin tuki käytetään.

Pikkalan kartanon viljelemää maissia on lahjoitettu Walkersiin

Siuntion Walkers -toimintaa tukeneet yksityishenkilöt:

Mia Lankinen, Pami Karvonen, Sanna Mustonen, Emilia Puusaari, Ismo Turunen, Kati Saarenkylä, Jonna Farin, Kirsi-Marja Slotte, Taru Keskinen, Minna Pakarinen

Yksityishenkilöt ovat lahjoittaneet meille mm.bingopalkintoja, kalusteita, cd-levyjä, kirjoja, pelejä, henkilökohtaista osaamista sekä nimikyltit kaikille wapareillemme.