Toimintaa, tietoa ja tukea lapsiperheille

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Tietoa lapsesta eri ikäkausina

Lapsi kasvaa ja kehittyy nopeasti. MLL:n sivuilta löytyy monipuolista tietoa lapsen eri ikäkausista, mm.kehityksen eri osa-alueista, nukkumisesta, vuorovaikutuksesta, syömisestä ja mediasta.

 https://www.mll.fi/vanhemmille/lapsen-kasvu-ja-kehitys/

MLL:n Vanhempainpuhelin

Vanhempainpuhelimessa voit puhua mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Kanssasi keskustelee MLL:n kouluttama päivystäjä. Voit ottaa nimettömänä yhteyttä puhelimitse, chattaamalla tai kirjoittamalla nettikirjeen. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia, puheluita ei nauhoiteta eikä henkilöllisyyttäsi pystytä selvittämään. Puhelu on maksuton.

Vanhempainpuhelimen numero on 0800 92277.

Lisätietoja sekä chatt-kanava ja nettikirje löytyy:

https://www.mll.fi/vanhemmille/toiminta-lapsiperheille/vanhempainpuhelin/

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Siuntion yhdistys järjestää toimintaa ja tapahtumia lapsille ja lapsiperheille Siuntiossa.

Yhteystiedot: siuntion.yhdistys(at)mll.fi

MLL:n perhekahvila kokoontuu Siuntion keskustassa.
Perhekahvila on maksuton ja avoin kohtaamispaikka perheille. Tarjolla on vertaistukea aikuisille ja leikkiseuraa lapsille.

MLL:n paikallisyhdistys facebookissa

www.mll.fi


 Seurakunnat

Siuntion suomenkielinen seurakunta järjestää päiväkerhoja, jotka kokoontuvat kahdesti viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Kerhoja pidetään Lugnetissa, Siuntion kirkonkylässä sekä Postillassa, Siuntion asemalla. Päiväkerhossa lapsi osallistuu kirkon varhaiskasvatukseen, seuraten kirkkovuoden eri pyhiä tutustuen kristilliseen perinteeseen. Kerhopäivään kuuluu laulua, loruja, askartelua, liikuntaa, satuja, kertomuksia, leikkiä, retkiä ja paljon muuta.

Suomenkielisen seurakunnan toimintaa lapsille

Svenska församlingen toimintaa lapsille