Tietoa nuorten koronarokotuksista – THL järjestää kaikille avoimen webinaarin aiheesta tänään

12.08.2021 11:17

Kategoria: Korona-tiedote

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL järjestää tänä iltana kaikille avoimen webinaarin 12–15-vuotiaiden koronarokotuksista. Webinaari järjestetään verkossa klo 17.30–18.30. Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon ja liittyä webinaarin tämän linkin kautta. Kysymyslomake sulkeutuu tunti ennen webinaarin alkua.

Verkossa järjestettävässä tilaisuudessa asiantuntijat pitävät aiheesta alustukset sekä vastaavat yleisön ennakkoon lähettämin kysymyksiin. Paikalla tilaisuudessa ovat ylilääkäri Hanna Nohynek, johtava asiantuntija Mia Kontio, asiantuntijalääkäri Anna Scherleitner ja erikoistutkija, lastenlääkäri Petteri Hovi THL:stä, ylilääkäri Maija Kaukonen lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeasta, lastentautiopin professori, lasten infektiolääkäri Terhi Tapiainen Oulun yliopistosta/ OYS:sta sekä toimitusjohtaja Tiina Hellgren Suomen Keskinäisestä Lääkevahinkovakuutusyhtiöstä.

THL on myös koostanut vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin 12–15-vuotiaiden rokotuksista sekä esitteet nuorille ja heidän huoltajilleen.

Koska verkossa liikku erilaatuista ja jopa väärää tietoa rokotuksista, THL on myös julkaissut artikkelin Näistä merkeistä tunnistat väärän tiedon verkossa.

THL:n koronalogo