Tiedote: Vaikuta vesien tilaan kuntasi alueella - Vihdin ja Siuntion kuntien karttakyselyt on avattu

23.04.2019 14:19

Kategoria: Asuminen & Ympäristö

LUVY kerää karttapohjaisella kyselyllä kansalaistietoa Länsi-Uudenmaan kuntien vesi- ja ranta-alueista. Koottua tietoa hyödynnetään kuntasi vesistöjen hoidon toimenpideohjelman laadinnassa. Laadittavaa toimenpideohjelmaa voidaan hyödyntää kunnan vesienhoidon painopisteiden määrittelyssä sekä kunnostushankkeiden toimenpiteiden valmistelussa.

Kysely on osa ”Verkostoilla tehoa vesienhoitoon -hanketta”, joka saa rahoitusta hallituksen kärkihankkeena (http://www.luvy.fi/fi/hankepalvelut/verkostoilla_tehoa_vesienhoitoon). Hankkeessa järjestetään myös yleisötilaisuuksia Länsi-Uudenmaan kunnissa ja niistä tiedotetaan erikseen. Siuntion ja Vihdin kunnissa tilaisuudet on jo tänä keväänä järjestetty. Yleisötilaisuuksissa kerättävä tieto hyödynnetään myös jatkovalmistelussa.

Kyselyn avulla voit tallentaa havaintosi, toiveesi ja huolesi vesienhoidon suunnittelun tueksi. Juuri sinä tiedät parhaiten, miten uimapaikkasi ja lähipurosi voivat! Osallistujien kesken arvomme kolme 20 euron arvoista lahjakorttia joka kunnassa

Vihdin ja Siuntion kunnan karttakyselyt on nyt ensimmäisinä avattu. Kyselyt ovat auki 30.8.2019 saakka.

Tiedotamme muiden Länsi-Uudenmaan kuntien (Raasepori, Inkoo, Hanko, Karkkila, Kirkkonummi) osalta karttakyselyn aukeamisesta erikseen niiden valmistuttua. Seuraa myös LUVYn etusivun Ajankohtaista-palstaa oman kuntasi osalta.