Tiedote kunnan kiinteistöjen tilanteesta 5/2018

04.06.2018 08:53

Kategoria:

Tekninen toimisto tiedottaa kunnan kiinteistöjen tilanteesta kerran kuukaudessa sen mukaan, mitä uusia toimenpiteitä missäkin kiinteistössä on tapahtunut tai tulossa. Osa toimenpiteistä on normaalia rakennusten kunnossapitoa ja osa liittyy jo aiemmin ilmi tulleisiin sisäilmaongelmiin.

Aleksis Kiven koulun väistötilat

Ruokalan vesivahingon korjaustyöt alkavat välittömästi koulun päätyttyä ja jatkuvat niin kauan, että kaikki vesivuodon aiheuttamat vauriot saadaan kuntoon.
Samanaikaisesti korjataan myös Väistö 1 A:n ja B:n kosteusvaurioituneet katot.
Uusien väistötilojen maatyöt alkoivat 28.05.2018. Rakentaminen valmistuu 3.8.2018 mennessä

Hammashoitola

Hammashoitolasta on uudessa kilpailussa saatu yksi toteutuskelpoinen tarjous. Sopimus uuden hammashoitolan rakentamisesta allekirjoitetaan alkavalla viikolla.

Jukolan päiväkoti

Jukolan päiväkodissa uusitaan kaksi ilmanvaihtokonetta loppu kesästä.

Kunnantalo

Kunnantalon ilmastoinnin säätötyöt ovat käynnissa. Kesäkuun alussa kunnantalon katon villat tullaan poistamaan ja tarkistamaan sekä tarvittaessa korjaamaan katon höyrynsulkumuovit. Samassa yhteydessä korjataan mahdolliset vaurioituneet rakenteet, tiivistetään peltikate, lisätään eristetilan tuuletusta ja eristeet myös uusitaan.

Sjundeå Svenska Skolan

Uusimpien, pohjois- ja eteläsiipien luokkatilojen lattioiden muovimatot uusitaan kesän aikana niiltä osin, kun niitä ei ole jo aiemmin uusittu. Uusien siipien kattorakenteiden korjaamiseksi on pyydetty suunnittelutarjous.

Tyyskylän päiväkoti

Katon tuuletusta ja räystäiden tiiviyttä lisätään kesän -18 aikana