Tiedote kunnan kiinteistöjen tilanteesta 4/2018

11.05.2018 13:46

Kategoria:

Tekninen toimisto tiedottaa kunnan kiinteistöjen tilanteesta kerran kuukaudessa sen mukaan, mitä uusia toimenpiteitä missäkin kiinteistössä on tapahtunut tai tulossa. Osa toimenpiteistä on normaalia rakennusten kunnossapitoa ja osa liittyy jo aiemmin ilmi tulleisiin sisäilmaongelmiin.

 

 

Hiekoitussepelien poisto nurmialueilta

Nurmialueiden hiekoitussepelien poiston hoiti tänä keväänä Oy K Nyberg Ab. Asiasta sovittiin yhteistyössä aurausurakoitsijan kanssa.

 

 

Aleksis Kiven koulun väistötilat

 

Ruokalan vesivahingon korjaustyöt alkavat välittömästi koulun päätyttyä ja jatkuvat niin kauan, että kaikki vesivuodon aiheuttamat vauriot saadaan kuntoon. Arvioitu aika kesäkuu ja 1B rakennuksissa mitattiin ilmamääriä luokkahuoneissa. Mittausten perusteella ilmamääriä pyritään lisäämään. Keskustelut asiasta ovat käynnissä väistötilojen vuokraajan kanssa.

 

 

Hammashoitola

Hammashoitolasta on uudessa kilpailussa saatu yksi toteutuskelpoinen tarjous. Urakkaneuvottelut kyseisen urakoitsijan kanssa aloitetaan ensi tilassa.

 

 

Jukolan päiväkoti

Jukolan päiväkodissa suunnitellaan kahden vanhan ilmanvaihtokoneen uusintaa. Koneiden uusinnasta on saatu tarjous.

 

 

Kunnantalo

Kunnantalon ilmastoinnin tasapainottaminen aloitetaan lähiaikoina. Kesäkuun alussa kunnantalon katon villat tullaan poistamaan ja tarkistamaan katon höyrynsulkujen tilanne. Samassa yhteydessä korjataan mahdolliset vaurioituneet rakenteet, tiivistetään peltikate, lisätään villatilan tuuletusta ja villat myös uusitaan.

 

 

Sjundeå Svenska Skolan

Uusien siipien kattorakenteiden korjaamiseksi on pyydetty suunnittelutarjous.

 

 

Tyyskylän päiväkoti

Katon tuuletusta ja räystäiden tiiviyttä lisätään kesän -18 aikana

 

Päivärinteen koulu

Urakkasopimus on allekirjoitettu. Maatyöt alkavat 28.05.2018. Väistötilojen rakentaminen valmistuu 3.8.2018 mennessä.