Tiedote kunnan kiinteistöjen tilanteesta 3/2018

06.04.2018 14:15

Kategoria:

Tekninen toimisto tiedottaa kunnan kiinteistöjen tilanteesta kerran kuukaudessa sen mukaan, mitä uusia toimenpiteitä missäkin kiinteistössä on tapahtunut tai tulossa.

Aleksis Kiven koulun väistötilat

Ruokalan korjaukset alkavat heti koulujen loputtua kesäkuun alussa.

1A ja 1B rakennuksissa mitattiin ilmamääriä luokkahuoneissa. Mittausten perusteella ilmamäärät eivät ole kaikilta osin normien mukaisia. Väistötilojen vuokraajan tulee saattaa ilmanvaihtojärjestelmä normien mukaiseen kuntoon. Asiasta neuvotellaan väistötilojen vuokraajan kanssa.

Hammashoitola

Hammashoitolan kilpailutus ei tuottanut yhtään tarjousta. Hammashoitolasta järjestetään uusi kilpailutus. Kilpailutus alkaa ensi viikon aikana.

Jukolan päiväkoti

Jukolan päiväkodissa suunnitellaan kahden vanhan ilmanvaihtokoneen uusintaa.

Veturin toimipisteessä parannettiin ääniolosuhteita lisäämällä väliovi ja äänenvaimennuslevyjä seinille.

Kunnantalo

Kunnantalossa työhuoneiden akustiikkalevyjen vaihtaminen sekä ilmanvaihtokanavien muutostyöt on saatu päätökseen. Tämän jälkeen kunnantalon ilmastointi tullaan tasapainottamaan. Loppukeväästä kunnantalon katon eristevillat tullaan poistamaan ja tarkistamaan katon höyrynsulkujen tilanne. Samassa yhteydessä eristeet myös uusitaan ja parannetaan kattojen tuuletusta.

Sjundeå Svenska Skolan

Koulun kuntotutkimukset on tehty ja käynnissä on toimenpide- ja korjaussuunnittelu. Esikoulun ja vanhan osan väliin asennettiin ilmastointia jakava väliovi. Tällä myös pyritään ylläpitämään hieman esikoulun (eli uuden osan) kunnon säilymistä.

Terveyskeskus

Azalean yhteydessä olevan siivouskomeron viemärin korjaustyöt ovat siirtyneet huhtikuulle johtuen muista toimenpiteistä muissa rakennuksissa. Tiloissa on tehty ilmamäärämittaukset sekä C02-mittaukset helmikuun aikana.

Tyyskylän päiväkoti

Tyyskylän päiväkodin katolle lasten ulkoilupihan puolelle on asennettu sadevesiränneihin lämmityskaapelit. Tarkoituksena on estää jääpuikkojen muodostuminen.

Kesällä katon tuuletuksen taso tarkastetaan ja tehdään tarvittavat muutokset sekä esteet lumen kinostumisen estämiseksi katon villatilaan.

Päivärinteen koulu

Väistötilojen rakentaminen valmistuu 3.8.2018 mennessä.