Tiedote kunnan kiinteistöjen tilanteesta 12/2017

28.12.2017 10:48

Kategoria:

Tekninen toimisto tiedottaa kunnan kiinteistöjen tilanteesta kerran kuukaudessa sen mukaan, mitä uusia toimenpiteitä missäkin kiinteistössä on tapahtunut tai tulossa. Osa toimenpiteistä on normaalia rakennusten kunnossapitoa ja osa liittyy jo aiemmin ilmi tulleisiin sisäilmaongelmiin.

Aleksis Kiven koulun väistötilat

1A ja 1B rakennusten katolle on tulossa urakoitsijalta loiva harjakatto vuodenvaihteessa. Ruokalan marraskuussa tapahtuneesta vesivahingosta on tehty kosteuskartoitukset ja vakuutusyhtiöt käyvät läpi vaihtoehtoja siitä, miten jäljet korjataan. Päätösten tultua urakoitsija ryhtyy niiden mukaisiin toimenpiteisiin. Ennakoivia toimenpiteitä urakoitsija tekee joululoman aikana ruokalassa.

Hammashoitola

Tekninen ja perusturva on käymässä yhdessä konsultin kanssa läpi uuden hammashoitolan tilatarpeita ja vaatimuksia. Kilpailutusasiakirjat on tarkoitus olla kilpailutuskunnossa tammikuun 16. päivään mennessä. AVI on pitänyt nykyisessä hammashoitolassa tarkastuksen.

Jukolan päiväkoti

Jukolan päiväkodissa on havaittu lattialämmityksen rikkoutuneen syksyn 2017 aikana. Lattialämmityksen ilmaus on tehty, mutta termostaattien säätö on vielä kesken. Tiloissa on ahtautta käyttäjämäärän vuoksi, josta syystä tammikuun alussa sivistystoimi siirtää yhden ryhmän Veturin tiloihin. Veturissa on joulukuun aikana remontoitu seiniä, wc-tiloja sekä kattoon asennettu akustiikkalevyjä.

Kunnantalo

Kunnantalossa vaihdetaan marras-tammikuun aikana usean työhuoneen akustiikkalevyt katoista. Näistä on tutkimuksissa löydetty homevaurioita. Kunnantalon ilmastointi tasapainotetaan joulukuun aikana. Kunnantalon katon saumoja tiivistettiin joulukuussa.

Sjundeå Svenska Skolan

Esikoulun ja vanhan osan väliin on tulossa ilmastointia jakava väliovi. Tällä myös pyritään ylläpitämään hieman esikoulun (eli uuden osan) kunnon säilymistä. Koko rakennuksen ilmastointi tasapainotetaan joulu-tammikuun aikana.

Terveyskeskus

Azalean yhteydessä olevassa siivouskomerossa oleva viemäri tullaan korjaamaan joulukuun-tammikuun aikana. Ylä- ja alakerrassa on säädetty joulun aikana ilmastointikoneita, että tilat eivät olisi alipaineisia. Lisäksi koneisto on kytketty rakennusautomaatio-ohjaukseen.

Päivärinteen koulu

Väistötilojen kilpailutusasiakirjojen päivittäminen on käynnissä. Väistötilat tarkoitus kilpailuttaa siten, että syksyllä koulun alkaessa oppilaat muuttavat uusiin tiloihin.