Tiedote kunnan kiinteistöjen tilanteesta 1/2018

12.02.2018 08:43

Kategoria:

Siuntion kunta
Tekninen toimisto

 

Tekninen toimisto tiedottaa kunnan kiinteistöjen tilanteesta kerran kuukaudessa sen mukaan, mitä uusia toimenpiteitä missäkin kiinteistössä on tapahtunut tai tulossa. Osa toimenpiteistä on normaalia rakennusten kunnossapitoa ja osa liittyy jo aiemmin ilmi tulleisiin sisäilmaongelmiin.

 

Aleksis Kiven koulun väistötilat

Joululoman aikana 1A ja 1B rakennuksiin asennettiin harjakatto. Ruokalan jatkokorjaustoimenpiteet odottavat vakuutusyhtiöiden kannanottoa. 1A ja 1B rakennuksissa mitataan viikolla 8 ilmamääriä luokkahuoneissa, joissa voi mahdollisesti olla liian pienet ilmanvaihtokoneet.   

Hammashoitola

Hammashoitolan suunnitteluasiakirjat ovat käyneet kommentointikierroksella ja kilpailutus on tarkoitus käynnistää viikolla 7. Päätösehdotus urakoitsijasta tulee teknisen lautakunnan käsiteltäväksi maaliskuun kokoukseen.

Jukolan päiväkoti

Jukolan päiväkodissa on urakoitsija käynyt säätämässä lattialämmitystä tammikuun aikana. Viimeisiä säätämisiä joudutaan vielä tekemään. Veturin toimipisteessä tehdään satunnaisia lisätilaparannuksia sen mukaan kun toiminnan kannalta huomataan tarpeellisiksi.  

Kunnantalo

Kunnantalossa on aloitettu tammikuussa työhuoneiden akustiikkalevyjen vaihtaminen sekä ilmanvaihtokanavien muutostyöt. Tämän jälkeen kunnantalon ilmastointi tullaan tasapainottamaan. Loppukeväästä kunnantalon katon villat tullaan poistamaan ja tarkistamaan katon höyrynsulkujen tilanne. Samassa yhteydessä villat myös uusitaan.   

Sjundeå Svenska Skolan

Esikoulun ja vanhan osan väliin on tulossa ilmastointia jakava väliovi helmikuussa. Tällä myös pyritään ylläpitämään hieman esikoulun (eli uuden osan) kunnon säilymistä.

Terveyskeskus

Azalean yhteydessä olevan siivouskomeron viemärin korjaustyöt ovat siirtyneet maaliskuulle, johtuen muista toimenpiteistä muissa rakennuksissa. Tiloissa tehdään ilmamäärämittaukset sekä C02-mittaukset helmikuun aikana.

Tyyskylän päiväkoti

Tyyskylässä oli tammikuun lopussa yhdessä ryhmätilassa vuoto katossa. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että katon väliin pääsee tuulisella säällä lumi/vesi. Katto on tältä osin korjattu ja rakenteet kuivattu sekä villat vaihdettu. Lumien lähdettyä tehdään katolle toimenpiteitä, jotta sama ei tapahdu uudestaan. 

Päivärinteen koulu

Väistötilojen tarjoukset tulivat 2.2.2018 ja menevät 6.2. teknisen lautakunnan käsittelyyn ja siitä edelleen kunnanhallitukseen.