Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuollosta vastaa kunnan terveystoimi. Se järjestää asukkailleen suun terveydenhuollon palvelut. Palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset. Tarvittaessa potilas ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoon. Kunnan perusterveydenhuollon on suun terveydenhuoltoa järjestäessään tarvittaessa toimittava yhteistyössä erikoissairaanhoidon, muun terveydenhuollon sekä sosiaalitoimen kanssa.

Hoitoon hakeutuminen

Hoidon tarpeen arviointi ja hoitoon pääsy perustuu hammaslääketieteellisesti ja lääketieteellisesti hyväksyttäviin kriteereihin. Siuntion suunterveydenhuollossa toteutetaan hammaslääkärien ja suuhygienistien välistä työnjakoa. Asiakas voi saada hoitoajan kummallekin ammattiryhmälle yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan.  Hammashoitaja tekee ensikontaktissa hoidon tarpeen arvion puhelimitse. Soittopyynnön tms. voi lähettää myös tekstiviestillä,  gsm 0405080411. Päivystyskäynti järjestetään viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kiireetön hoito aloitetaan viimeistään kuuden kuukauden kuluessa yhteydenotosta.

Hoitoon saapuessasi ota mukaasi aikaisemmat suun alueen röntgen-kuvat, hoitokertomus edellisestä hammashoitolastasi, lääkeluettelo sekä tiedot allergioista.

Hoitoonpääsy kiireettömään hammashoitoon 1.10.2018 - 31.1.2019 on 6 kuukautta.

Hammashoitola
Charlotta Lönnqvistintie 3 A
Ajanvaraus
+358926061450
maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai
08:00 - 15:00

Meillä on käytössä NISPA-takaisinsoittojärjestelmä

Peruutukset tekstiviestillä 24h ennen sovittua vastaanottoaikaa
040 508 0411
Muista lisätä nimesi viestiin.

Mikäli hammashoitoaika on vuorokauden sisällä, tulee ajan perumisesta ilmoittaa soittamalla suunterveydenhuollon ajanvarauksen, 09 2606 1450