Suun terveydenhuolto

Sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023. Tämän jälkeen tätä verkkosivua ei päivitetä. Tämä tarkoittaa, että tällä sivulla saattaa olla vanhentunutta tietoa. Ajantasaisen tiedon löydät hyvinvointialueen verkkosivulta osoitteesta luvn.fi. Siinä tapauksessa, että tietoa ei ole vielä ehditty julkaista luvn.fi-sivustolla, sivustolta ohjataan kuntien sivuille.


Suun terveydenhuollosta vastaa kunnan terveystoimi. Se järjestää asukkailleen suun terveydenhuollon palvelut. Palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset. Tarvittaessa potilas ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoon.

Hoitoon hakeutuminen

Hoidon tarpeen arviointi ja hoitoon pääsy perustuu hammaslääketieteellisesti ja lääketieteellisesti hyväksyttäviin kriteereihin. Siuntion suunterveydenhuollossa toteutetaan hammaslääkärien ja suuhygienistien välistä työnjakoa. Asiakas voi saada hoitoajan kummallekin ammattiryhmälle yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan. Päivystyskäynti järjestetään viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kiireetön hoito aloitetaan viimeistään kuuden kuukauden kuluessa yhteydenotosta.

Hoitoon saapuessasi ota mukaasi aikaisemmat suun alueen röntgen-kuvat, hoitokertomus edellisestä hammashoitolastasi, lääkeluettelo sekä tiedot allergioista.

Hoitotakuu

Hoitoonpääsy kiireettömään hammashoitoon on 6 kuukautta. Viikko 20 T3 on hammaslääkärille 47 päivää.

Siuntion hammashoitola
Charlotta Lönnqvistin tie 3 02580 SIUNTIO

Ajanvarus

arkisin klo 8 -15
09 2606 1450

Meillä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Soitamme takaisin mahdollisimman pian, viimeistään saman päivän aikana.

Kiireellinen yhteydenotto

Kiireellisiä asioita (päivistys ja neuvonta) koskevia puheluita hammaslääkärivastaanotto ottaa vastaan ma-pe klo 8-15, puh. 044 386 1511

Ajan peruutus 24 H sisällä

Saman tai seuraavan päivän hammashoitoajan peruutus soittamalla vastaanotolle ma-pe klo 8-15, puh. 044 386 1511 tai tekstiviestillä puh. 040 508 0411(tähän numeroon ei voi lainkaan soittaa!!) Muista liittää  nimesi tekstiviestiin!

Sähköinen ajanhallintapalvelu

Tekstiviestien välityksellä voit olla yhteydessä hoitolaan, saada viestejä hoitolasta sekä vastaanottaa ajanvarauksia ja peruutusaikoja.

Voit siirtää tai perua aikasi sekä vahvistaa ennakkovarauksen. Ajanvaraus lukitaan 24 tuntia ennen hoitoaikaa, tämän jälkeen et voi enää muuttaa sitä netissä.