SRV:n viikkotiedote viikot 1-3

25.01.2022 11:14

Kategoria:

Uusi vuosi on alkanut vauhdikkaasti sisävalmistusvaiheen edetessä.

Teräsportaita on asennettu sekä ulko- että sisäpuolella. Ulkopuolella kesken ovat vielä pääsisäänkäynnin portaat ja sisäpuolella on asennettu kirjaston portaita. IV-konehuoneen portaat on myös toimitettu työmaalle ja niiden asennus on tarkoitus aloittaa lähiaikoina.

Maalaustöiden osalta menossa on pintamaalaukset ja niitä tehdään pääosin B-lohkon 1. ja 2. kerroksessa. Toisilla lohkoilla tehdään jälkeenpäin tehtyjen kipsilevyjen pohja- ja maalaustöitä.

Pintarakenteita valmistuu myös laatoituksen ja mattotöiden muodossa. Laatoitukset etenevät seinien laatoitustöillä 1. kerroksen C-lohkolla ja 2. kerroksen B-lohkolla. Mattotyöt ovat käynnissä 2, kerroksen C-lohkolla.

Kaluste asennukset on edennyt A-lohkon 2. kerroksessa ja seuraavat asennukset aloitetaan viikolla 4 A-lohkon 1. kerrokseen.

LVIS-työt etenee useassa lohkossa yhtä aikaa. Käynnissä on putkiasennukset ja -eristykset, kanava asennuksia, viemäri asennuksia ja päätelaite asennuksia. Myös maalämpöpumpujen asennukset ovat käynnissä.

Sähkötöiden osalta on menossa kaapelihyllyjen asennusta, keskuksien asennuksia, kaapelien vetoa ja kytkemisiä.

Uusia alkaneita töitä ovat metalliovien asennukset ja lähiviikkoina alkavia ovat urheiluvarusteiden ja päällysteiden asennukset, liikuntasalin jakoverho asennus, kaide asennukset ja kevythissin asennus.

SRV viikkotiedote 1-3_kuva