Sporttinen iltapäiväkerho Folksam areenalla lukukaudella 2018-19

08.08.2018 11:21

Kategoria:


Urheiluteemaisessa iltapäiväkerhossa tarjotaan opastettua, monipuolista toimintaa 1, 2 ja 3-luokkalaisille. 1-2 luokkalaiset ovat etusijalla varauksia tehdessä. Toiminta järjestetään koulupäivän jälkeen, ja oppilaat kulkevat itsenäisesti Folksam areenalle missä ohjaajat ottavat heidät vastaan. Iltapäiväkerhon aikana oppilaat saavat välipalaa, ja tarkoitus on olla myös ulkona joka päivä. Kokeilemme eri urheilulajeja, askartelemme, pelaamme lautapelejä ja pidämme hauskaa Christoffer Thor ja Taavi Tibarin kanssa.

Lapsilla on oma huone yläkerrassa, missä askarrellaan, pelataan ja rauhoitutaan. Ohjattua läksyjen tekoa ei järjestetä, mutta lapset saavat toki tehdä läksyjä itsenäisesti. Pallokenttää käytetään sen ollessa vapaana. Urheilukenttä ja pururata ovat käytössä erilaisia aktiviteetteja varten.

Iltapäiväkerho alkaa klo 13.15 heti koulupäivän päätyttyä ja jatkuu klo 17.00 asti. Vanhempien luvalla saavat oppilaat mennä kotiin aikaisemmin.

Urheiluiltapäiväkerho on kaksikielinen. Taavi Tibar puhuu suomea ja Christoffer Thor ruotsia.

Iltapäiväkerhon hinta on 220 €/kk. Joulukuu 110 €.

Ilmoittautuminen: info@seaction.com . Tarvitsemme seuraavat tiedot: lapsen ja huoltajan nimet, puh, osoite ja sähköpostiosoite. Onko lapsilla allergia tai jotain muuta jotain ohjaajalla on hyvä tietää.