Sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät hyvinvointialueelle – infotilaisuus asukkaille verkossa 17.11.

14.11.2022 13:06

Kategoria: Sosiaali- & Terveyspalvelut

Siuntion kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023. Mukana siirtyy koko perusturvaosaston henkilöstö. Tämä koskee esimerkiksi terveyskeskusta, hammashoitolaa, perhekeskusta, vanhusten asumisyksikköjä Villa Charlottaa ja Azaleaa, muita vanhuspalveluita ja kotihoitoa sekä sosiaalityöntekijöitä ja sosiaalityötä. Myös vastuu pelatuslaitoksesta siirtyy hyvinvointialueelle. Palvelut jatkuvat toistaiseksi entisellään Siuntiossa.

Siuntion kuntaan jää vuodenvaihteen jälkeen hallinto-osasto, sivistysosasto ja tekninen osasto.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella palveluista päättää aluehallitus ja aluevaltuusto. Aluevaalit toimitettiin tammikuussa. Vuodenvaihteen jälkeen sosiaali- ja terveyspalveluista ja niiden yhteystiedoista tiedottaa hyvinvointialue. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivuston löydät osoitteesta www.luvn.fi.

Hyvinvointialue järjestää infotilaisuuden asukkaille ja yhteistyökumppaneille torstaina 17.11.2022 klo 17–17.45 suomeksi ja 18–18.45 ruotsiksi verkossa. Voit jättää kysymyksiä ennakkoon tänne. Osallistumislinkki tilaisuuteen tulee samalle sivulle lähempänä tilaisuutta.

Piirroskuva ihmisistä kokouksessa.