Sivistyskampus Siuntion sydän valmistui kesällä 2022 ja avattiin asteittain kesän aikana. Siuntion sydän sijaitsee osoitteessa Puistopolku 2.

Siuntion sydämessä sijaitsevat Aleksis Kiven koulu, Sjundeå svenska skola, kirjasto, nuorisokahvila Walkers, etsivä nuorisotyö, työpaja Virta sekä perhekeskus, eli neuvola, perhetyö ja oppilashuolto.

Siuntion sydämen tilat ovat kuntalaisten käytettävissä erilaisiin harrastuksiin, kokoontumisiin ja tapahtumiin. Esimerkiksi Hiiden opisto alkaa järjestää kursseja Siuntion sydämessä.

Siuntion sydän on Siuntion kunnan kaikkien aikojen suurin investointi. Kampuksen rakentuminen on ollut kaksikielinen yhteistyöprojekti, johon oppilaat, henkilöstö ja kuntalaiset ovat osallistuneet sen eri vaiheissa. Henkilökunta on aktiivisesti vaikuttanut tilojen toiminnallisuuteen, oppilaat ovat muiden muassa osallistuneet julkisivutaiteen tekemiseen ja kuntalaiset nimenneet rakennuksen keväällä 2022 järjestetyssä nimikilpailussa.         

Sivistyskampus Siuntion sydän mahdollistaa turvallisen ja tutun oppimisympäristön aina esiopetuksesta perusopetuksen loppuun asti terveellisissä ja ajanmukaisissa tiloissa keskeisellä paikalla Siuntion taajaman keskustassa.