Siuntion kunnantalon vesivahingosta ilmoittanut palkittiin

23.06.2020 11:38

Kategoria:

Siuntion kunnantalossa tapahtui sunnuntaina 14. kesäkuuta vesivahinko. Vahingot ovat merkittävät ja niiden korjaustoimenpiteet on aloitettu välittömästi. Vahinkojen laajuutta, korjausmenetelmiä ja aikataulua selvitetään parhaillaan.

Vahinkojen korjaaminen päästiin aloittamaan jo sunnuntaina siuntiolaisen Leif Strömin nopean toiminnan ansiosta. Ström oli aamuisella lenkillään havainnut kunnantalon pihalla veden valuvan valtoimenaan. Hän soitti välittömästi hätäkeskukseen, ja palokunta saapui kunnantalolle nopeasti estämään vuodon sekä vahingon laajenemisen.

Leif Strömin toiminta on hyvä esimerkki siitä, miten meidän kaikkien tulisi suhtautua yhteiseen omaisuuteemme ja ympäristöömme. Kunnanhallitus päätti muistaa Leif Strömiä esimerkillisestä ja valppaasta toiminnasta. Valtuuston puheenjohtaja Heikki Kaisla, kunnanhallituksen puheenjohtaja Merja Laaksonen ja kunnanjohtaja Juha-Pekka Isotupa luovuttivat kunnan lahjat ja kiitokset Strömille kunnanvaltuuston kokouksen yhteydessä pidetyssä tilaisuudessa maanantaina 22. kesäkuuta.