Sähköinen ajanhallintapalvelu

Siuntion kunnan suun terveydenhuolto on ottanut käyttöön sähköisen ajanhallintapalvelun. Sähköinen ajanhallintapalvelu on internetissä toimiva asiointipalvelu, jossa asiakas pystyy hallitsemaan omia sekä huollettaviensa hammashoidon aikoja. Palvelu on maksuton. Sähköinen ajanhallintapalvelu

Palvelussa voit

  • Peruuttaa ajan/ennakkovarauksen*
    Peruutuksen voi tehdä netin kautta viimeistään 24 tuntia ennen aikaa. Tämän jälkeen tulee ottaa puhelimitse, tekstiviestillä tai henkilökohtaisesti yhteyttä ajanvaraukseen uuden ajan varaamiseksi. Hoidon kannalta on parempi yrittää siirtää aika kuin perua se.
  • Siirtää ajan
    Ajan siirtämisen yhteydessä etsitään itse palvelusta hoitokäyntiä vastaava aika - mikäli sellaista ei löydy, ei siirtäminen onnistu.
  • Vahvistaa ennakkovarauksen*
    Voit vahvistaa ennakkovarauksen myös siirtämällä ajan.

* Mitä ennakkovaraus tarkoittaa?

Ennakkovaraus on aika, joka on varattu sinulle, mutta joka odottaa tietoa siitä, otatko ajan vastaan. Vahvistamattomat ennakkovaraukset poistetaan keskimäärin kaksi viikkoa ennen varsinaista aikaa. Tällöin hoitoajat saadaan annettua hoitoon sitoutuneille asiakkaille.

Milloin voin siirtää tai perua ajan?

Voit siirtää tai perua ajan, kun asioit netissä ajoissa. Ajanvaraus lukitaan 24 tuntia ennen hoitoaikaa – tämän jälkeen et voi enää muuttaa sitä netissä.

Kun kyseessä on erikoishammashoito, voi hoitoajan siirtoon ja perumiseen kohdistua muita rajoitteita. Esimerkiksi oikomishoidon käyntejä ei oletusarvoisesti saa siirtää tai perua netissä.