Runsaasti rokotusaikoja viikolle 24

10.06.2021 12:45

Kategoria: Korona-tiedote

Yli 18-vuotiaille on vielä runsaasti rokotusaikoja viikolle 24. Rokotamme monena arkipäivänä ja lauantaina.

Rokotusaikaa varatessa sitoutuu myös 12 viikon päässä olevaan tehosterokotukseen. Ajan muuttaminen ei ole suotavaa ja se on lähes mahdotonta, koska rokotteita on tietty määrä.

Myös tehosterokotukset ovat käynnistyneet. Ne eivät hidasta ykkösannosten rokotustahtia.

Tällä hetkellä 54,2 prosenttia siuntiolaisista, eli 3 358 henkilöä on saanut ensimmäisen rokoteannoksen ja toisen annoksen on saanut 8,3 prosenttia, eli 517 henkilöä. Tiedot on haettu 10.6.

Viikolla 24 rokotamme seuraavia ryhmiä:

  • Yli 18-vuotiaat Modernan rokotteella.
  • 65–69-vuotiaat (s. 1952–1956) Moderna tai Astra Zeneca rokotteen. Mikäli haluat Astra Zeneca rokotteen, varaathan ajan terveyskeskuksen puhelinpalvelusta. Yhteystiedot alla.
  • Yli 70-vuotiaat (s. 1951 tai aiemmin) (Modernan rokote).  Mikäli olet yli 70-vuotias etkä vielä ole saanut rokotetta, mutta haluat sen, varaathan ajan terveyskeskuksen puhelinpalvelusta. Yhteystiedot alla.

Jos kuulut yllä lueteltuihin ryhmiin, voit varata ajan rokotukseen ensisijaisesti sähköisen ajanvarauksen kautta osoitteessa www.koronarokotusaika.fi. (Huom! Ei yli 70-vuotiaat.) Rokotusaikoja voi myös varata Siuntion terveyskeskuksen ajanvarauksesta ma–pe klo 8–16 p. 09 2606 1430. Käytössä on takaisinsoittojärjestelmä. Yksi soitto riittää.

Rokotteet annetaan Siuntion terveysasemalla. Jos aikoja ei ole näkyvissä sähköisessä ajanvarauksessa, kaikki ajat on varattu, eikä niitä ole varattavissa myöskään puhelimitse.

Pyydämme ensisijaisesti seuraamaan verkkotiedotusta ja välttämään puhelintiedusteluja terveyskeskukseen.

Järjestämme rokotuksia rokotemäärien mukaan arkisin, arki-iltaisin ja lauantaisin terveyskeskuksessa.

Tiedotamme aina heti kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, kun uusia aikoja on varattavissa.

Henkilö saa koronarokotteen.