Postilakon vaikutukset Siuntion kunnan toimintaan

13.11.2019 07:18

Kategoria:

Maanantaina 11.11.2019 alkoi Postin henkilöstöä edustavan PAU:n lakko. Lakko voi jatkua jopa neljä viikkoa. Siuntion kuntaan vaikuttavia ongelmia tulee olemaan kaikissa postin palveluissa, eli pakettien, kirjepostin ja muiden lähetysten välityksessä.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Postilakon seurauksena ajanvarauskirjeitä, päätöksiä ja epikriisejä ei saada toimitettua tai niiden toimituksessa on viivettä. Sama koskee asiakaslaskuja. Kiireellisissä asioissa Siuntion kunnan työntekijät ovat yhteydessä puhelimitse. Mikäli odottaa ajanvarauskirjettä, voi soittaa suoraan yksiköiden numeroihin. Siuntion kunta ei lähetä potilasasiakirjoja tai ajanvarauksia sähköpostilla.

Siuntion kunnalle osoitetut hakemukset ja muut asiakirjat kuten täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, voi tuoda kunnan asiakaspalvelupisteisiin Siuntion kunnantalolle (Puistopolku 1 Siuntio) avoinna arkisin kello 9-15 tai kirjastolle (Asematie 4 Siuntio), jonka aukioloajat löytyvät www.siuntio.fi/kirjasto.

Siuntion kunnan lähettämät laskut

 Siuntion kunnan asiakaslaskutusta hoitava Lowell on ilmoittanut nettisivuillaan, että viivästykset laskujen toimituksessa tullaan huomioimaan joustavuutena erityisesti niissä tilanteissa, joissa asiakkaan vastaanottama lasku on saapuessaan erääntynyt tai erääntymäisillään.

 Mikäli asiakkaalle on toimitettu aiheettomia viivästyskorkokuluja, tulee näistä reklamoida, mikäli syynä on lakon aiheuttama viivästys postin toimitukseen suoraan Lowellille puh. (02) 2700 390, sähköposti laskutus@lowell.com.

 

Kysymykset ja lisätiedot

Palvelevat yksiköt antavat lisätietoa puhelimitse, palvelunumerot ja palveluajat löytyvät osoitteesta www.siuntio.fi. Kysymykset voi osoittaa myös sähköpostilla kunnan kirjaamoon osoitteeseen siuntio(at)siuntio.fi tai puhelimitse (09) 2606 11 (avoinna klo 9-15). Kirjaamo välittää kysymykset eteenpäin yksiköille.

Asiointi lakon aikana

Suosittelemme käyttämään sähköisiä asiointikanavia niissä palveluissa, joissa se on mahdollista ja hoitamaan muut kiireelliset asiat joko puhelimitse tai asioimalla paikan päällä. Yksiköiden aukiolo- ja palveluajat löytyvät osoitteesta www.siuntio.fi.

Siuntion kunnalle osoitetut paperimuotoiset asiakirjat kuten erilaiset hakemukset voi tuoda suoraan ao toimipisteeseen tai vaihtoehtoisesti kunnan asiakaspalvelupisteisiin Siuntion kunnantalolle (Puistopolku 1 Siuntio) avoinna arkisin kello 9-15 ja kirjastolle (Asematie 4 Siuntio), jonka aukioloajat löytyvät www.siuntio.fi/kirjasto.