Ohje vanhemmille hoitoaikojen sähköiseen ilmoittamiseen 20.3.2020 alkaen

20.03.2020 12:12

Kategoria: Varhaiskasvatus & Koulutus

Ohje vanhemmille hoitoaikojen sähköiseen ilmoittamiseen 20.3.2020 alkaen

Hoitoaikojen ilmoittaminen on erittäin tärkeää, myös tässä poikkeustilanteessa, joka koskettaa meitä kaikkia.

Mikäli olet ilmoittanut, että lapsesi ei tule hoitoon aikavälillä 23.3-13.4, käy merkitsemässä järjestelmään Poissa koko aikavälille.

Mikäli olet ilmoittanut, että lapsesi osallistuu kyseisellä aikavälillä hoitoon, käythän ilmoittamassa mahdollisimman oikeat hoitoajat järjestelmään. Mikäli poikkeuksia kuitenkin tulee ilmoittamiisi hoitoaikoihin, olethan aina suoraan yhteydessä puhelimitse päiväkotiin.

Hoitoajat voi ilmoittaa etukäteen pitkäksikin aikaa

Hoitoajat lukkiutuvat viikkoa ennen hoitoajankohtaa. Tarkoittaa, että viikolla 12 (viimeistään su 22.3, klo 23:59) pitää olla ilmoitettuna vähintään viikon 13 (23.3 -27.3) hoitoajat.  Hoitoaikojen lukkiutumisen jälkeen muutoksia ei voi enää tehdä ja näin ollen äkilliset muutokset esim. sairauspoissaolot ilmoitetaan perinteiseen tapaan päiväkodin henkilökunnalle.

Esioppilailla merkitään hoidon alkamisajaksi esiopetukseen/täydentävään varhaiskasvatukseen saapumisaika ja lähtöajaksi esiopetuksesta/täydentävästä varhaiskasvatuksesta lähtöajan. (Ohjelma erittelee itse esiopetusajan ja täydentävän varhaiskasvatuksen)