Nimikilpailu

Keksi sivistys- ja hyvinvointikampukselle nimi ja osallistu kilpailuun 7.2.–13.3. Ehdota kampukselle nimeä, joka sopii rakennukseen tulevaan julkisivutaiteeseen. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi mahtavaa palkintoa.

Siuntion uusi sivistys- ja hyvinvointikampus avaa ovensa kuntakeskuksessa elokuussa 2022. Kampukselle tarvitaan nimi ennen kuin koulutyö voi alkaa ja kuntalaiset pääsevät käyttämään sen monia palveluita, kuten kirjastoa, nuorisotilaa ja perhekeskuksen palveluita.  

Osallistu nimikilpailuun 7.2.–13.3.2022 tällä lomakkeella.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yksi uniikki Siuntio-aurinkotuoli sekä yksi S-ryhmän 50 euron lahjakortti.

Kampuksen nimikilpailun säännöt 

Kilpailuun voi osallistua aikavälillä 7.2. – 13.3.2022 jättämällä ehdotuksensa kampuksen nimeksi perusteluineen osoitteessa www.siuntio.fi/nimikilpailu.

Kilpailuun voi osallistua yksin tai ryhmänä. Kilpailuun voi osallistua anonyymisi, mutta kaikkien kilpailuun osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yksi uniikki Siuntio-aurinkotuoli sekä yksi S-ryhmän 50 euron lahjakortti. 

Kilpailun voittajan valitsee kunnanhallituksen nimeämä raati kevään 2022 aikana.  

Raati huomioi valinnassaan seuraavat periaatteet:

  • Nimi sopii kampuksen julkisivutaiteeseen 
  • Nimi kuulostaa hyvältä sekä suomeksi että ruotsiksi 
  • Nimi kuvaa oivaltavasti kampuksen käyttötapaa ja käyttäjiä.  

Kampuksen taidekilpailun voitti taitelijapari Jaakko Niemelä ja Helena Hietanen. Heidän ehdotus nimeltä Postikortteja Siuntiosta toteutetaan siten, että kampuksen julkisivuille asennettaviin teräslevyihin tulostetaan rei’ittämällä taitelijoiden ottamia valokuvia taustakuviksi. Pimeällä levyihin heijastetaan projektoreilla taiteilijoiden tekemiä piirroksia. Ohesta löydät luonnoskuvia julkisivutaiteesta.

Näin piirroksia heijastetaan rei'itetyille teräslevyille kampuksen julkisivuille. © Jaakko Niemelä ja Helena Hietala

Lähikuva auringonkukista ja mehiläisestä.

Luonnoskuva julkisivutaiteesta. © Jaakko Niemelä ja Helena Hietala

Lähikuvassa metsämansikan taimi jossa mansikoita ja muurahainen.

Luonnoskuva julkisivutaiteesta. © Jaakko Niemelä ja Helena Hietala

Lähikuvassa kaksi perhosta niityllä.

Luonnoskuva julkisivutaiteesta. © Jaakko Niemelä ja Helena Hietala

Kuva näyttää, miten koivurunkoja esittävä kuva on rei'itetty teräslevyyn.

© Jaakko Niemelä ja Helena Hietala

Tämä esimerkkikuva näyttää, miten mustavalkoiset kuvat toistetaan teräslevyillä rei'ittämällä. Vasemmalla alkuperäinen kuva, oikealla sama kuva rei'itettynä teräslevylle. Tätä kuvaa ei käytetä kampuksen julkisivutaiteessa.