MLL100 Takakontti kirpputori

03.10.2021 09:00 - 03.10.2021 12:00

Åke Tottin tien iso soraparkkipaikka

! SÄÄVARAUKSELLA ! Peruuntumisesta ilmoitetaan erikseen!

Takakontti kirpputori on Siuntion S-Marketin parkkipaikan takana isolla soraparkkipaikalla, jonne ajetaan Åke Tottin tien tai Ratapihantien kautta.

OSTAJALLE:

Oman autosi voit jättää Åke Tottin tien soraparkkipaikalle (S-marketin puoleiseen päätyyn), juna-asemalle: Ratapihantie tai Capellan eteen: Flemingintie 2. Itse kirpputori on Åke Tottin tien soraparkkipaikan juna-aseman puoleisessa päädyssä. Kirpputori alkaa klo 9, annathan ennen sitä myyjille aikaa laittaa rauhassa tavaransa esille.

Tulethan paikalle vain täysin terveenä sekä pidät väliä muihin. Käytäthän käsidesiä siirtyessäsi myyntipisteeltä toiselle, jos olet kosketellut tavaroita sekä tarvittaessa maskia. Maksutapoina suosittelemme Mobilepay ym. tapoja. Jos haluat maksaa käteisellä, suosittelemme pientä rahaa, että voit maksaa tasarahana.

Lähin pankkiautomaatti löytyy samasta rakennuksesta, jossa on apteekki, Siuntiontie 504.

MYYJÄLLE:

Ilmoittaudu siuntion.yhdistys@mll.fi 2.10. klo 9.00 mennessä. Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoittautuessasi saat tarkemmat ohjeet.

Myyjäpaikka on ILMAINEN. Auton viereen voit laittaa pöydän/rekin tms. Tapahtumaan voit jakaa kuvia ja mainostaa mitä olet myymässä 🙂

❤ TURVALLISTA JA AURINKOISTA PÄIVÄÄ JOKAISELLE ❤

Samaan aikaan kirpputorin kanssa on MLL100 tapahtuma Veturilla, Ratapihantie 3. Veturilla on wc tilat myös myyjien käytössä.

n. 200kpl MLL100 ilmapalloa jaossa lapsille ja lapsenmielisille!

Veturin pihalla keppihevos esteratsastuskilpailut klo 9-10

Pihaleikit ja liikennepuisto aidatulla leikkipaikalla klo 9-12

Ryysyjen suloiset alpakat pellolla ihasteltavina klo 10-12

Helsingin vetokoirakerhosta kaksi koirakkoa vetää lapsia kärryillä klo 10-12 ILMAISEKSI!

Avalonin nuoret mukana, ohjelma tarkentuu lähempänä!

Lisää ohjelmaa ilmoitetaan, kun varmistuu 🙂

Tapahtumaa https://www.facebook.com/events/1029612824535163 kannattaa jakaa omilla sivuilla / omissa ryhmissä ja kutsua mukaan ystäviä, tuttavia, naapureita yms. näin saamme lisää näkyvyyttä tapahtumalle. Mitä enemmän näkyvyyttä, sitä enemmän myyjiä ja ostajia!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ❤