Lisää koronarokotusaikoja avattu varattaviksi

08.12.2021 15:51

Kategoria: Korona-tiedote

Olemme avanneet lisää koronarokotusaikoja varattaviksi. Voit varata ajan 1. tai 2. annosta varten tiistaina 14.12. klo 16.30–19. Toisen annoksen voit ottaa, kun on kulunut vähintään kuusi viikkoa ensimmäisen annoksen ottamisesta. Haluamme muistuttaa, että on tärkeää ottaa toinen rokoteannos, jotta hyvä suoja vakavaa covidtautia vastaan saavutetaan.

Tammikuussa järjestämme kaksi rokotuslauantaita, joille voit varata ajan ensimmäiselle, toiselle tai kolmannelle annokselle. Rokotusaikoja on lauantaina 8.1. ja lauantaina 15.1. klo 10–18.

Voit varata ajan kolmatta annosta varten, jos rokotuspäivänä on kulunut yli kuusi kuukautta toisen annoksen ottamisesta ja olet yli 60-vuotias tai kuuluut ensimmäiseen tai toiseen lääketieteelliseen riskiryhmään. Tiedotamme tammikuussa kolmannen annoksen antamisesta alle 60-vuotiaille.

Varaa rokotusaika osoitteesta koronarokotusaika.fi.

Toivomme, että kaikki rokotettaviin ryhmiin kuuluvat siuntiolaiset käyvät rokottautumassa niin pian kuin mahdollista.

Viime viikolla Siuntiossa ilmeni 17 uutta koronatartuntaa ja edellisellä viikolla 25. Itsenäisyyspäivänä koronatartuntojen ilmaantuvuusluku oli Siuntiossa 586,4 tapausta 100 000 asukasta kohti viimeisen 14 vuorokauden aikana. Tiistaina ilmaantuvuus oli laskenut 505:een.

Muistutamme, että on tärkeää käyttää kasvomaskia julkisilla paikolla, noudattaa turvavälejä ja huolehtia käsihygieniasta.

Lue lisää kunnan korona- ja rokotetiedotteesta.

Kuva joka on linkki koronarokotuksen ajanvaraussivustolle.

Henkilö saa koronarokotteen.