Lauantain rokotusajat loppuivat, 65–69-vuotiaille on aikoja huomenna

13.04.2021 09:25

Kategoria: Korona-tiedote

Lauantain 17.4. rokotusajat ovat loppuneet. Ensi viikon rokotusajat tulevat varattavaksi perjantaina. Tiedotamme siitä lisää torstaina.

Huomenna keskiviikkona 14.4. on vielä paljon rokotusaikoja 65–69-vuotiaille. Rokotusaikoja voi varata osoitteesta www.koronarokotusaika.fi tai Siuntion terveyskeskuksen ajanvarauksesta ma–pe klo 8–16 p. 09 2606 1430. Käytössä on takaisinsoittojärjestelmä. Yksi soitto riittää. Jos aikoja ei ole näkyvissä sähköisessä ajanvarauksessa, kaikki ajat on varattu, eikä niitä ole varattavissa myöskään puhelimitse.

65–69-vuotiaat rokotetaan Astra Zenecan rokotteella, muut ryhmät Modernan rokotteella. Tällä viikolla 18–64-vuotiaat 1. ja 2. lääketieteelliseen riskiryhmään kuuluvat voivat ensi kertaa varata rokotusaikoja sen jälkeen, kun heidän rokottamisensa lopetettiin. THL on toistaiseksi keskeyttänyt Astra Zenecan rokotteen käytön alle 65-vuotiaille.

Vielä ei ole päätöstä siitä, mitä rokotetta annetaan niille alle 65-vuotiaille, jotka ovat saaneet yhden annoksen Astra Zenecan rokotetta. Kansallisen rokotusasiantuntijaryhmän KRARin ja THL:n suosituksia asiassa odotetaan lähiaikoina.

Lue lisää rokotuksista Siuntion korona- ja rokotetiedotteesta.

Henkilö saa koronarokotteen.