Lasten ja nuorten yöleiritoiminta sekä harrastuksiin liittyvä kilpailutoiminta ulkona sallitaan 17.5. alkaen rajoitetusti

14.05.2021 13:55

Kategoria: Korona-tiedote

Siuntion kunnan koronatiedotetta on päivitetty siten, että lasten ja nuorten yöleiritoiminta sekä harrastuksiin liittyvä kilpailutoiminta ulkona mahdollistetaan 17.5.2021 alkaen rajoitetusti.

Ryhmäharrastustoiminta kunnan sisätiloissa avattiin 3.5.2021 alkaen 2001 syntyneille ja sitä nuoremmille terveysturvallisuus huomioiden.

Kaikki harrastusryhmät kunnan hallinnoimissa ulkotiloissa sallitaan edelleen. Siuntion kunta suosittelee rajaamaan ryhmäkokoa mahdollisuuksien mukaan. Harjoitukset tulee toteuttaa vain oman ryhmän kanssa. Omassa ryhmässä voi olla eri ikäisiä lapsia ja nuoria. Kunta suosittelee, että turvavälejä noudatetaan ja turhia kontakteja vältetään.

Lasten ja nuorten harrastuksiin liittyvä kilpailutoiminta ulkona mahdollistetaan 17.5.2021 alkaen rajoitetusti vuonna 2001 syntyneille ja tätä nuoremmille. Toiminnassa on noudatettava harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita. Kisojen yleisöä koskevat aluehallintoviraston päätökset yleisötilaisuuksien osanottajamäärästä. Tällä hetkellä kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 31.5.2021 saakka. Korkeintaan kuuden henkilön yleisötilaisuuksien ja kokouksen järjestäminen on sallittua, jos turvallisuus voidaan varmistaa.

Lasten ja nuorten päiväleirien lisäksi yöleiritoiminta mahdollistetaan 17.5.2021 alkaen rajoitetusti. Toiminnassa on noudatettava harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita.

Kunnan sisäliikuntatiloissa on käytettävä kasvomaskia. Siuntion kunta edellyttää kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää.

Kunta suosittelee, että myös yksityiset toimijat seuraavat näitä ohjeita.

Lue kunnan koko korona- ja rokotetiedote täältä.

Henkilö ottaa käsidesiä.