Siirry sisältöön

Yhteistyökumppanit


Yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tuella voimme toteuttaa ja kehittää Walkersin toimintaa Siuntiossa. Toimintaamme osoitettu tuki voi olla pitkään jatkuvaa kanssakulkijuutta tai kertaluontoinen tärkeä kädenojennus.

Walkersin toimintaa voi tukea raha- tai tavaralahjoituksin sekä tarjoamalla palveluita tai osaamista käyttöömme. Tervetuloa mukaan tukemaan paikallista nuorisotyötä, pidetään yhdessä huolta siuntiolaisista nuorista!

* * * *

Aseman Lapset ja Sinebrychoff yhdessä toteuttivat 13–17-vuotiaille suunnatun Paita parempaan huomiseen -T-paitakilpailun. Kolmen parhaan paidan suunnittelijat voittivat kukin 1 000 € ja pääsivät päiväksi Helsinkiin mainostoimisto hasan & partnersille viimeistelemään paidan alan huippuammattilaisen kanssa. Kolme parasta paitaa oli myynnissä verkkokaupassa, ja tuotto lahjoitettiin Aseman Lasten hyväksi. T-paitaskaban tukijoina olivat mukana nyrkkeilijä Eva Wahlström ja YouTube-tähdet Seksikäs Suklaa ja Dosdela.

Yksi kolmesta voittajasta oli siuntiolainen 14-vuotias Nea. ”Työssäni esiintyy ihmisen hyvyys ja pahuus naamioina. Se, kumman puolen ihminen haluaa näyttää itsestään on hänen oma valintansa, mutta parempaan huomiseen tarvitsemme jokaisen parempaa puolta.” – Parempi puoli – Nea 14 v., Siuntio

Kilpailutyöt arvosteli ammattilaisraati, johon kuuluivat: – Marja-Liisa Weckström, Sinebrychoff – Christian Wentzel, Aseman Lapset ry – Björn Weckström, kuvanveistäjä ja korutaiteilija – Seksikäs Suklaa & Dosdela, Youtube-vaikuttajat – Eva Wahlström, nyrkkeilijä – Mikko Juhola, hasan & partners

* * * *

Valtakunnalliset tukijat:

Paulig Oy on yksi Walkers-toiminnan pitkäaikaisimmista kanssakulkijoista. Paulig mm. lahjoittaa kahvit kaikkiin Suomen Walkerseihin. Paulig on ollut mukana tukemassa Walkers-toimintaa vuodesta 1999.

Sinebrychoff Oy on ollut Walkers-toiminnan pitkäaikainen kanssakulkija. Sinebrychoff tarjoaa Walkerseille virvoitusjuomat sekä avustaa valtakunnallista Walkers-toimintaa, etenkin vapaaehtoisten rekrytointia ja koulutusta vuosittaisella tukisummalla. Sinebrychoff on tukenut Walkers-toimintaa vuodesta 2005 saakka.

Paikalliset tukijat:

Lions Club Siuntio on tukenut toimintaamme mm. lahjoittamalla järjestelmäkameran, jolla voimme ikuistaa nuorisotilan tapahtumia.

Lions Club Charlotat ovat tukeneet toimintaamme ja mm. heidän rahallisen tukensa avulla saatiin vuoden 2014 Halloween-juhliin palkattua esiintyjät.             

Pitopalvelu ja moniapu TuuMa on tukenut toimintaamme lahjoittamalla myyntiin valmistamiaan elintarvikkeita.

Kalasavustamo Four Seasons Fish on lahjoittanut myytäväksi kalapasteijoita.

Pomoväst oli mukana tukemassa Siuntion Walkersin remontointia.

Gårdskulla lahjoitti tuottamiaan nakkeja lihapiirakoiden väliin.

Nordic Morning yritys lahjoitti biljardipöydän, joka huollettiin täysin ennen käyttöönottoa.

Siuntion Asukasyhdistyksen tuella saimme hankittua Walkersiin kahvikoneen.

Tukkuliike Mobia on tukenut toimintaa rahallisesti vuonna 2015. Nuoret saivat itse ideoida mihin tuki käytetään. Tämän lisäksi Mobia on osallistunut sähköskuutin hankintaan, jolla tehdään mm. jalkautuvaa nuorisotyötä.

Pikkalan kartanon viljelemää maissia on lahjoitettu Walkersiin.

Seuraavat yksityishenkilöt ovat lahjoittaneet meille mm. bingopalkintoja, kalusteita, cd-levyjä, kirjoja, pelejä, henkilökohtaista osaamista ja nimikyltit kaikille Wapareillemme.
Mia Lankinen, Pami Karvonen, Sanna Mustonen, Emilia Puusaari, Ismo Turunen, Kati Saarenkylä, Jonna Farin, Kirsi-Marja Slotte, Taru Keskinen, Minna Pakarinen ja Pia Jaatinen.

Lämmin kiitos kaikille toimintaa tukeneille yhteistyökumppaneillemme!