Lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotot

Siuntion terveyskeskuksen lääkärin ja hoitajan vastaanotoille hakeudutaan ajanvarauksen kautta.

Kuntalaisella on oikeus kunnan järjestämään hoitajan tai lääkärin vastaanottoon. Kunnan vastuulla ovat sairauksien tutkimus ja hoito, pitkäaikaissairauden hoitotarvikkeet ja lääkinnällinen kuntoutus.

Hoitajan vastaanotolla saa esimerkiksi terveysneuvontaa, haavanhoitoa ja ompeleiden poistoja, korvahuuhtelut, injektiot, rokotukset ja kuulontutkimukset.

Asemalla toimii myös diabeteshoitaja, sekä psykiatrinen sairaanhoitaja. Hoitajan vastaanotolla hoituu myös muut pitkäaikaissairaudet mm. sydän- ja verisuonisairaudet, astma, copd, reuma, cpap-hoito, muisti asiat jne. Ajanvaraus puhelinpalvelun kautta.

Psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotolle voit hakeutua, jos olet huolissasi omasta tai läheisesi jaksamisesta tai yleisestä hyvinvoinnista. Psykiatrinen sairaanhoitaja tukee myös mielenterveyden häiriöistä kärsivien läheisiä. Terveyskeskuksessa on myös psykologin ja psykiatrin vastaanotto.

Hoidon tarpeen arvio tehdään puhelimitse tai digiklinikan kautta, jotta säästytään turhalta odottamiselta. Hoidon tarpeen arvion perusteella ohjataan potilaan hoito.

Terveyskeskus
Charlotta Lönnqvistin tie 5 02580 SIUNTIO
Ajanvaraus
+358926061430
maanantai-perjantai
08:00 - 16:00

Ajanvaraus

09 2606 1430

Meillä on takaisinsoittojärjestelmä.

Sähköinen yhteydenottopyyntö

Digiklinikka

Lohjan sairaalan yhteispäivystys

Virka-ajan ulkopuolinen päivystys
Muissa kuin hätätapauksissa pyydetään soittamaan päivystyspoliklinikalle ennen sinne hakeutumista
116 117

Osoite:
Sairaalatie 8
08200 Lohja

Hätäkeskus

112