Kunnanjohtajalle ritarimerkki ja urheilijoille tunnustusta

10.03.2020 10:25

Kategoria:

Siuntion kunnanjohtaja Juha-Pekka Isotuvalle luovutettiin 9.3.2020 tasavallan presidentin myöntämä Suomen Leijonan ritarikunnan ritarimerkki. Juha-Pekka Isotupa on tehnyt pitkän nousujohteisen uran vastuullisissa projektinhallinta-, organisaationjohtamis- ja kehittämistehtävissä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä yrityksissä. Kunnanjohtaja Isotupa on toiminut ratkaisevan tärkeissä rooleissa kunnan kehittämishankkeissa ja kunnan vision ja uuden strategian uudistamisessa. Hän on myös edistänyt aktiivisesti kuntien välistä yhteistyötä. Toiminnallaan hän on saanut koko Länsi-Uudenmaan äänen kuuluviin myös metropolialueen kysymyksissä.

Sami Kymäläiselle myönnettiin 450 e apuraha vuoden 2019 parhaasta urheilusuorituksesta. Kymäläinen voitti moottoripyörätrialin joukkuekilpailussa PM-kultaa ja saavutti henkilökohtaisessa kilpailussa PM-hopeaa.

Siuntion vuoden 2019 nuoreksi urheilijaksi nimetylle Sjundeå IF:n käsipalloilijan Robin Järviselle myönnettiin 250 e apuraha. Hän on pelannut nuorisomaajoukkueessa ja saavutti joukkueensa kanssa viime vuonna SM-pronssia. Järvinen on kovalla tahdolla ja työllä kuntoutunut vammoistaan ja hänet on valittu myös SIF:n miesten edustusjoukkueeseen A-poikien lisäksi.

Kunnanjohtaja sekä palkitut urheilijat