Koulunuorisotyö

Koulunuorisotyöntekijä Julia puuhaa nuorten koulupäivien iloksi kaikenlaista toimintaa usealla koululla, jossa on siuntiolaisia nuoria oppilaina. Koulunuorisotyön tärkeisiin tavoitteisiin kuuluu mm. nuorten hyvinvoinnin ja kouluviihtyvyyden parantaminen, ennaltaehkäisevätyö (syrjäytyminen, kiusaaminen, päihteet), sekä koronan vaikutusten lieventäminen. Koulunuorisotyötä tehdään aina nuorten tarpeiden ja toiveiden mukaan erilaisia nuorisotyönmenetelmiä ja moniammatillista yhteistyötä hyödyntäen. Koulunuorisotyöntekijä järjestää esim. pienryhmätoimintaa, välituntitoimintaa, yksilöohjausta ja teemapäiviä tai tapahtumia. Välillä Julia työskentelee myös nuorisotila Walkersissa tai tekee verkkonuorisotyötä Discordissa. Koulunuorisotyöntekijälle voi tulla juttelemaan mistä tahansa asioista, hänellä on aina aikaa nuoren kohtaamiseen. 

Aleksis Kiven koulu 
Koulunuorisotyöntekijän tavoittaa Aleksis Kiven koululta tiistaisin ja torstaisin klo 9-14 välisenä aikana joko välituntitila Yolo-kolosta, koulun käytäviltä tai välituntialueelta. Voit käydä vetämässä Juliaa hihasta tai laittaa Wilma-viestiä, jos haluat jutella, pelata tai sinulla on toiveita ja ehdotuksia välituntitoimintaan.

Winellska skolan 
Winellskassa koulunuorisotyötä tehdään yhdessä Kirkkonummen koulunuorisotyöntekijän kanssa mm. kohtaamalla nuoria paikan päällä ja järjestämällä hauskaa ja vauhdikasta välituntitoimintaa. Julian tavoittaa Winellskasta keskiviikkoisin klo 9-12.30 välisenä aikana ja muina aikoina voit olla yhteydessä Whatsapissa. 

Källhagens skolan
Källhagenissa koulunuorisotyö aloitetaan syksyllä 2021.
  
Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, enemmän tai vähemmän mieltä askarruttavissa asioissa.  

 

 

 
 


 


Yhteystiedot

Julia Hirvonen
Koulunuorisotyöntekijä
p. 044 725 6100
julia.hirvonen@siuntio.fi 
IG: konu_julia