Koronarokotukset Siuntiossa (päivitetty 29.1.2021)

29.01.2021 15:36

Kategoria: Korona-tiedote

Koronarokotukset käynnistyivät 12.1.2021. Koronarokotuksia on annettu sitä mukaan, kun rokotteita on saatu Siuntioon.

Ensimmäisenä rokotettiin koronapotilaita tutkivat ja hoitavat ja muuta kiireellistä hoitoa antavat. Ikääntyneiden asumispalveluiden henkilökunta ja asukkaat on jo rokotettu. Viikon 4 aikana on aloitettu kotihoidon henkilöstön ja yli 80-vuotiaiden kotihoidon asiakkaiden sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvien 65 vuotta täyttäneiden rokottaminen.

Tämän hetkisen tiedon mukaan Siuntioon on tulossa vain tehosterokotteita viikon 5 aikana. Rokotukset jatkuvat tämän jälkeen.

Tiedämme rokotusten saatavuudesta tällä hetkellä vain noin viikoksi eteenpäin. Rokotteiden saatavuutta seurataan koko ajan ja muiden väestöryhmien rokotuksia suunnitellaan. Rokotusjärjestys perustuu kansallisiin linjauksiin ja valtioneuvoston 22.12.2020 antamaan asetukseen, jota noudatamme.

Muilta kuntalaisilta toivoisimme kärsivällisyyttä oman rokotusvuoron odottamisessa ja pyytäisimme välttämään puhelintiedusteluja, jotta puhelinpalvelumme ei ruuhkautuisi.

Tiedotamme rokotuksiin oikeutettua kohderyhmää välittömästi aikatauluista ja ajanvarauksesta rokotteiden saatavuuden ja rokotusaikataulujen varmistuttua. 

Päivitämme tiedotteen heti, mikäli tilanne muuttuu, tai viimeistään 5.2.2021.