Fodbar Oy tuottaa kunnan ruoka- ja siivouspalvelut joulukuun alusta lähtien

01.12.2022 13:20

Kategoria: Varhaiskasvatus & Koulutus Sosiaali- & Terveyspalvelut

Ruoka- ja kiinteistöpalveluita tuottava Fodbar Oy aloitti Siuntion ruoka- ja siivouspalvelutuottajana 1.12. Fodbar kertoo käyttävänsä kotimaisia raaka-aineita ja panostavansa hävikin optimointiin.

– Hyödynnämme osin ruuan valmistuksessa patentoitua valmistustekniikkaa, jolla valmistamme maukkaita, terveellisiä ja turvallisia ruokia, Fodbar sanoo tiedotteessaan.

Fodbarin ruoat esivalmistetaan Pyhännällä, ja kuumennetaan ja viimeistellään Siuntiossa.

Ruoka- ja siivouspalvelut kilpailutettiin kesän aikana. Kesän kilpailutuksessa kunta sai tarjoukset Fodbarilta, Compass Groupilta ja RTK-Palveluilta.

Kokonaistaloudellisesti edullisimmat tarjoukset sekä ruoka- että siivouspalveluista teki Fodbar. Fodbarin vertailuhinta ruokapalveluista on 1 107 592,52 euroa ja siivouspalveluista 357 807,25 euroa.

Siivouspalveluiden kilpailutus jouduttiin kuitenkin uusimaan kilpailutusasiakirjoissa olleen virheen vuoksi.  Syksyn kilpailutuksessa siivouspalveluista tuli tarjoukset vielä SMC Palveluilta ja Nop Groupilta. Nämä tarjoukset kuitenkin hylättiin tarjouspyynnön vastaisina. Tarjouspyynnössä edellytettiin, että tarjoaja käy tutustumiskierroksella Siuntiossa.

Sivistyskampus Siuntion sydämessä siivousta hoitaa kuitenkin Sol osana SRV:n palvelusopimusta.

Porkkanoita, nauriita, punajuuria ja kurpitsa.

Kuva: Fodbar