Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on sinua varten 13-29 -vuotias siuntiolainen!

Etsivä nuorisotyö on nuorelle vapaaehtoista yksilöllistä ohjausta, "rinnalla kulkemista". Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle turvallisen luottamuksellisen aikuiskontaktin, jonkun, joka auttaa arjen kysymyksissä sekä auttaa nuorta pääsemään tarvitsemiensa palveluiden piiriin. Etsivät auttavat monissa tilanteissa, kuten kesätyö-, työ- tai työkokeilupaikan etsinnässä, nuorisotyöpajalle hakeutumisessa, asumiseen ja itsenäistymiseen liittyvissä asioissa, ulkomailla opiskelu tai työskentely mahdollisuuksien selvittämisessä tai muissa askarruttavissa asioissa.

Työn lähtökohtana ovat nuoren omat tavoitteet ja toiveet. Nuori itse, nuoren huoltaja, ystävät tai muu lähipiiri voi olla yhteydessä etsiviin. Etsivään nuorisotyöhön voi ohjautua myös esimerkiksi Walkersissa työskentelevien nuorisotyöntekijöiden, te-toimiston, sosiaalitoimen, terveyspalveluiden, puolustusvoimien tai siviilipalveluskeskuksen kautta. Etsivät nuorisotyöntekijät tapaavat nuorta siellä missä nuorelle parhaiten sopii, esimerkiksi Walkers nuorisotilalla tai vaikka nuoren kotona. Tapaamiset on mahdollista järjestää joustavasti nuorelle parhaiten sopivaan aikaan.

Myös Omin Jaloin ja Omin Jaloin Aikuisenakin -toiminta Siuntiossa on etsivien nuorisotyöntekijöiden toteuttamaa. Lisätietoja Omin Jaloin työstä Omin Jaloin Siuntio -esitteestä

Viranomaisille/yhteistyökumppaneille tarkoitettu ohjauskaavake

Yhteystiedot

Yhteyden etsiviin saa esimerkiksi soittamalla, tekstarilla, whatsappilla tai sähköpostilla

Ville Schoultz   
044 386 1241

Rasmus Sulonen
044 386 1065

sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@siuntio.fi

Olemme myös

Facebookissa

Ville Etsivä Siuntio

Etsivä Nuorisotyöntekijä Rasmus Sulonen

Instagramissa

@siuntionetsivanuorisotyo

Twitterissä

@siuntionetsivat