chat

AJANKOHTAISTA - Valtakunnalliset keskustelupalvelut 

Sekasin-chat 12-29-vuotiaille auki maanantaista perjantaihin klo 9 - 24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15 - 24. Sekaisin chattiin pääset: https://sekasin247.fi/ Keskustelu suomeksi
Sekasin-chat on valtakunnallinen, laajasti avoinna oleva keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja ongelmista selviämistä. Chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia.

Chatissä päivystäjinä toimivat eri järjestöjen ja kuntien ammattilaiset, myös osa Aseman Lasten työntekijöistä sekä ympäri Suomea sijaitsevien Walkersien ammattihenkilöstöstä.


Chatissa nuoren on mahdollista keskustella mistä tahansa mieltä painavasta asiasta: omasta olostaan, mielenterveyden pulmista, vaikeista tapahtumista elämässä, avun hakemisesta - tai vaikkapa koronaviruksesta ja poikkeusoloista. Chatissa otetaan nuorten kokemukset todesta ja nuori saa tuntea, että hän ei ole yksin ja asiat ovat ratkaistavissa. Sekasin 24/7-chat on MIELI Suomen Mielenterveysseura ry:n ja Suomen Punaisen Ristin koordinoima hanke, joka on suunnattu 12-29-vuotiaiille

AKTUELLT - Landsomfattande chattjänster

ÄRLIGT TALAT chat>>
 Här kan du chatta anonymt med handledare eller psykolog när vi håller öppet. Du kan chatta om det som du behöver prata om just nu, det kan vara allt från studier och sex till psykisk hälsa. Varannan måndag har vi oftast besök av en gästexpert inom olika teman.
Vi finns här för er varje vardag måndag kl. 10-13 och kl. 19-22, tisdag kl. 19-22, onsdag kl.  10-13 och 19-22, torsdag klo 19-22, fredag kl. 10-13.