Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - avainkunta kautta aikojen
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa
 

Vappuna Siuntiossa tapahtuu!

Tapahtuma-aika ja -paikka: 1.5.2014-1.5.2014

Siuntion Wappu

Siuntion Wappu on kaikille avoin yhdistysten ja kunnan järjestämä koko perheen tapahtuma, joka on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Siuntion Wapun löydät vappupäivänä 1.5. Aleksis Kiven koululta sekä ulko- että sisätiloista, joten paikan päälle voi suunnata - satoi tai paistoi.

Tapahtuma alkaa kello 12.00, jolloin Wappuhumun starttaa itse Elvis Presley – rock’n rollin kuningas! Elvis pistää kaikille wappukenkään vipinää mahtavalla esityksellään 12.00 - 12.30 - kannattaa siis tulla ajoissa paikalle! Tämän jälkeen Rockin Kuninkaan kanssa voi käydä kuvauttamassa itsensä ammattikuvaajalla aivan ilmaiseksi 12.30 - 14.00. Kyseessä on kansallisella tasolla palkittu Elvis-look-alike ja ammattilaisesitys.

Elviksen shown lisäksi paikalla on hauskaa tekemistä laidasta laitaan: poniratsastusta, vappupalloja ja pomppulinna lapsille.  Lisäksi tarjolla on erilaisia toimintapisteitä aina kettingin heitosta vappukukan tekoon. Ohjelman lomassa myös vatsan täytettä makkaran, jäätelön, munkkien tai vaikkapa sillivoileipien muodossa. Mukaan kotiin viemiseksikin löytyy vaikkapa karamelleja. Varaa mukaasi hiukan käteistä, iloinen mieli ja piipahda paikan päälle nauttimaan siuntiolaisten yhdistysten ja kunnan yhteisvoimin järjestämästä vappupäivästä juuri sinulle!

Siuntion Wappu 1.5. 12.00 - 15.00 Aleksis Kiven koululla

Tervetuloa!

Luova Puu festivaali

Nyt kaikki nuoret mukaan Siuntion omille festareille!

Luova Puu festivaali on nuorten päihteetön musiikkitapahtuma, jossa esiintyy tänä vuonna: Improvisaatiorapryhmä FREERAP (Solonen, Kosola, Jodarok, Särre ja Xmies) ja Dead Sirius 3000. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös bändi ja freestyle rap kilpailut!!!
Kisojen tuomareina toimivat Dead Sirius 3000 ja Solonen & Kosola.
Nyt siis erityisesti nuoret ja nuorenmieliset aikuiset rohkeasti ilmoittautumaan mukaan BÄNDI- JA FREESTYLE RAP-skaboihin! Voittajille pääpalkintona oma musavideo!!!

Skaboihin voidaan ottaa ilmoittautumisia rajallinen määrä!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
marco.alatalo@siuntio.fi

Luova Puu festivaali 30.4. 16.00 - 19.00 Aleksis Kiven tien tenniskenttä

Tervetuloa!


Tapahtumia  [ 1 - 10 / 18 ]

Sivu : 1, 2
Tapahtumia
Menneet tapahtumat