HUOM! Tämä lomake vaatii Java Script- tuen selaimessasi toimiakseen oikein!

Kuntalaisaloite

Kunnan asukkaalla on kuntalain mukaan oikeus tehdä kunnalle aloitteita sen toimintaa koskevissa asioissa. Alla olevalla lomakkeella voit tehdä aloitteita Siuntion kunnan toiminnasta. Ne voivat koskea esimerkiksi kunnan palvelujen parantamista.

Aloitteella ei tarkoiteta kyselyjä eikä henkilökohtaisia hakemuksia tai anomuksia.

Aloitteesta tulee ilmetä, mihin kunnan toimintaan kuuluvaan asiaan aloitteella halutaan vaikuttaa. Aloitteesi voi olla vapaamuotoinen.

Kunnan kirjaamo vastaanottaa aloitteesi ja lähettää kahden arkipäivän kuluessa sinulle sähköisesti lähettämäsi aloitteen asianumeron sekä tiedon osastosta, jota aloite koskee. Vastauksen aloitteeseesi saat sen jälkeen kun aloite on tullut loppuun käsitellyksi.

Aloitteen vastaanottaja on Siuntion kunnan kirjaamo
- sähköposti siuntio[at]siuntio.fi
- käynti- ja postiosoite Puistokuja 1, 02580 Siuntio
- puhelin 09 260 611


Lomakkeessa * = pakollinen tieto

Haluan vastauksen aloitteeseeni:*

Muistutamme, että verkkoyhteyttä ei ole suojattu. Tämän vuoksi lomakkeelle ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita, tietoja varallisuudesta, terveydestä tms. Aloitteesi ei vaadi sähköistä allekirjoitusta tullakseen vireille. Mikäli haluat, että sinulle lähetetään asian asianumero, ilmoita sähköpostiosoitteesi. Asianumero ilmoitetaan vain sähköisesti. Sähköpostiosoite on yleensä vastaavaa muotoa kuten: matti.mallikas@google.com